Kaitseliit kutsub vaatama ränka militaarvõistlust

Neljapäeval, 3. augustil on kõik huvilised oodatud oma silmaga vaatama ja kaasa elama rahvusvahelisele admiral Pitka luurevõistlusele.

Kell 15-17 läbivad võistkonnad takistusrada, mis on üles seatud Pärnumaal, Väljakülas asuvas Lauri karjääris.

Samuti on kõik oodatud vaatama võistluse lõpujooksu ja finišit 4. augustil kell 9-15 Surju kooli staadionil Pärnumaal.

Admiral Pitka luurevõistlus on rahvusvaheline sõjalis-sportlik üritus, mis toimub igal aastal erinevas Eesti piirkonnas, et vähendada Eesti võistkondade koduväljaku eelist. Võistluse eesmärgiks on mõõta reaalsusele võimalikult lähedastes oludes osalejate väljaõppetaset, relvastust/varustust ning kindlasti ka moraali.

Kokku on tänavu rajal 28 võistkonda, kellest 10 on pärit raja tagant. Välismaistest külalistest on võistkondadega esindatud Bosnia ja Herzegovina, Leedu, Läti, Poola, Rootsi, Soome, Suurbritannia, Taani, Ungari  ja USA.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.